Listen to archangel Gabriels divine angelic energy, channeled and composed by Mark Watson, who has clairaudience.

You can use it for meditations or to get closer to archangel Gabriel. 

Archangel Gabriel

 

Who is archangel Gabriel?

 

Gabriels navn betyder "Gud er min styrke", og denne sætning beskriver også dig. Uanset din baggrund strømmer Guds styrke igennem dig på alle tidspunkter. Gabriel kan hjælpe dig med at bruge denne styrke.

Hun forsikrer dig om, at det er trygt at være stærk, og hun beskytter dig på alle måder.

 

Ærkeenglen Gabriel er kommunikations- og budbringerenglen.

 

Gabriel elsker at hjælpe forfattere og journalister med at overlevere healende budskaber. Som en kærlig coach, vil hun opfordre dig til at bruge tid og energi på at skrive. Og hvis du beder om hendes hjælp, kan hun åbne dørene til at få udgivet dine artikler og bøger. Hun hjælper dig også med at nyde skriveprocessen. 

 

Gabriel samarbejder med mødre og børn i alle faser af undfangelse, fødsel, adoption og forælderskab. Hun hjælper også voksne børn. 

 

Gabriels aura er kobberfarvet, som hendes trompet. 

When do I call upon archangel Gabriel?

 

Hvis dit hjerte længes efter leg, kan du kalde på Gabriel, som sørger for at bringe dig de oplevelser, du har brug for. Hun guider dig, mens du nærer dit indre barn. 

 

Ønsker du hjælp til din forælderrolle, dine ønsker og behov, vil Gabriel være lykkelig for at hjælpe dig. Kald blot på hende og afvent hendes kærlige vejledning.  

 

Gabriel hjælper enhver, der ønsker at blive forælder, og støtter dem i at vedholde troen. Hun hjælper også kommende forældre med at skabe den bedste atmosfære for deres barn.

 

Kald på Gabriel, hvis du ønsker en karriere inden for kommunikation - hun vil straks bringe dig inspiration og opmuntring - og introducere dig for de skønneste muligheder.

 

Hun hjælper skuespillere, artister, forfattere, dansere, journalister, tv- og radioværter, modeller, musikere, sangere, sangskrivere, lærere - og mennesker, der overleverer spirituelle budskaber.

 

Før du påbegynder et kunstnerisk projekt eller en skriftlig opgave, kan du bede Gabriel om at guide dig og overvåge dine aktiviteter. ( se bogen, ærkeengle, side 22 for en bøn)

 

Hun hjælper dig også med at overvinde frygt og tøven.

 

Hvis du bærer kobber eller en Citrin , vil du let forbinde dig til hendes energi.

What signs tell me, that archangel Gabriel is here?

 

Hendes energi kan på én og samme tid føles maskulin og feminin. 

 

Når Gabriel samarbejder med dig, kan du mærke, at du bliver presset til handling, der fører til gavnlige resultater.

 

Hvis løsningen på et problem, du har bedt om hjælp til, pludselig dukker op i dine tanker, er det højst sandsynligt Gabriel, der er ved din side.

 

Du kan opleve kobberfarvet lys, når Gabriel er nær.

 

Colour: 

 

Kobber

 

Crystal or stone: 

 

Kobber

 

Prayer: 

 

“Kære ærkeengel Gabriel, tak fordi du hjælper mig med min rolle som forælder til mit elskede barn. Og tak fordi du våger over mig og mit barn og sikrer vores helbred og lykke".